multiSender rajapintaa käyttäviä käyttöliittymiä:

Yritysviestinnän keskitetty portaali, varsinainen ‘sveitsin armeijan linkkuveitsi’, monitoimityökalu jonka kautta hoituu niin tekstiviestien, sähköpostien, twitter viestien ja facebook päivitysten kuin puhelinsoittojen ja QR -koodienkin lähetys. Vastaanottajat voi syöttää vapaasti tai valita osoitekirjan kautta yksilöinä tai ryhminä. Kaikki viestit voi halutessa ajastaa tarpeen mukaisesti.

[/fusion_text]
Visit: fjango.com
Telehoitaja järjestelmä on suljettu asiakasportaali jonka operoinnista vastaa Mainiovire Oyj. Järjestelmän kautta valvottavalle henkilölle voidaan välittää erilaisia esimerkiksi erilaisia lääke- tai tapahtumamuistutuksia, mieltä vireyttäviä viestejä kuten muistipeli, runo tai tarina. Puhelinsoiton aikana kohteesta valvotaan myös vastausaktiivisuutta ja saatua palautetta sekä käyttäjän jättämiä soittopyyntöjä. Vastaamattomuus käynnistää automaattisesti ennaltamääritellyn hälytysketjun.

Tällä tuotteella on todistetusti pelastettu ihmishenki maaliskuussa 2014 Lahdessa.

[/fusion_text]
Visit: mainiovire.fi

Tide Oy:n TAID on keskitetty portaali monikanavaiseen viestintään ja häiriötilanteiden hallintaan eri ryhmien, ihmisten ja laitteiden välille ajasta ja paikasta riippumatta – maailmanlaajuisesti
• Selain pohjainen portaali, mobiilisovellus liikkuvalle henkilökunnalle
• SaaS (Software as Service) alusta
• Ei käyttöönotto kustannuksia tai laitteiden asennusta
• Käyttää multiSender / multiAlert rajapintoja

Lataa PDF -esite
Vieraile: tide.fi

Kuluttajamarkkinoille suunnattu muistutuspalvelu, jonka kautta kohdehenkilölle voidaan välittää ajastettuja, viikkokalenteriin perustuvia ääniviestejä ja muistutuksia. Palvelun käyttäjä voi itse hallita sekä soittotapahtumien määrää ja ajankohtia sekä äänitteinä välitettäviä viestejä.
Yleisimpiä käyttökohteita ovat erilaiset lääkemuistutukset ja muistinvirkeytyspalvelut. Palvelulla vähennetään myös omaisten huolta valvottavan henkilön hyvinvoinnista – Jos kohdehenkilö ei vastaa puheluihin tai reagoi niiden sisältöön halutulla tavalla lähetetään tästä käyttäjän valitsemalla tavalla tieto eteenpäin.

Vieraile muistin.fi sivustolla